Billigste overnatting i Oslo?

 

Synes du overnatting i Oslo er dyrt?

Prøv et billigere og hyggeligere alternativ til overnatting i Oslo. Vi er et lite privateid foretak som alltid gjør vårt beste for at våre gjester skal få et så godt opphold som mulig, du kan lese tilbakemeldinger fra tidligere gjester på våre nye hjemmesider. Våre leiligheter og rom til leie har supersentral beliggenhet nær Oslo sentralstasjon, hovedgatene og alt Oslo har å by på. Selv om vi ligger et steinkast fra resturanter, butikker og barer, er våre leiligheter og rom lokalisert i en rolig sidegate med lite støy og trafikk.

 

Et billigere alternativ til hoteller og moteller i Oslo

Vi satser på alltid å være billigere enn hoteller og moteller i samme område og om vi ikke har ledig kapasitet hjelper vi deg alltid å finne den billigste overnattingen i Oslo. Ta kontakt via vårt kontaktskjema eller gå direkte til bookingskjeamet på vår nye sider, Oslo korttidsleie.

 

Billigere overnatting = dårligere kvalitet?

Neida. Selv om vi ligger lavere i pris enn de fleste andre overanttingsalternativer i Oslo har vi som mål å gjøre gjestenes opphold mer komfortabelt. Leier du en av våre leiligheter har du tilgang til fullt utstyrt kjøkken, lynraskt WIFI, balkong, fullt møblert privat stue og 45 tommmers flatskjerm TV i tillegg til soverommene. Er man flere som leier en leilighet sammen blir prisen på overnatting langt billigere enn separate hotellrom.