Nyhet: Korttidsleie Spania

Feriehus - leiligheter - overnatting

.  

Korttidsleie i Spania har blitt mer og mer populært og vi formidler feriehus og leiligheter for kortere og lengre leieperioder mange steder i Spania. Vi formidler også informasjon om utleie av boliger i Spania. Ta en kikk på våre eiendommer til leie under. 

Ønsker du å leie leilighet i Spania for en kortere eller lengre periode?

Send oss en uforpliktende forespørsel via vårt kontaktskjema og vi vil komme tilbake til deg normalt innen 24 timer på hverdager

Under lenker vi til aktører som formidler hus, leiligheter og rom til leie i Spania for kortere og lengre perioder.

Les også våre tips hvis du planlegger å leie leilighet i Spania.

 

Korttidsleie Spania

1000vis av vakre leiligheter til leie for kortere og lengre perioder i de fleste byer i Spania. 24/7 kundeservice om du har spørsmål. Bestill enkelt via nettisden under. Prisgaranti på alle rom og hoteller i Spania. Finner du billigere, dekkes differansen.

Søk hundrevis av rom og leiligheter til leie her

 

 

Roomorama korttidsleie  - leiligheter og feriehus i Spania

Bredt utvalg av leiligheter, feriehus og rom i hele Spania for enhver standard og budsjett. Sikker betaling gjennom tredjepart, du blir ikke belastet før du har flyttet inn. Garantert billigere enn hoteller i samme område. 

 

 

Rom og leilighetssøk i Spania

Prisgaranti på alle rom og hoteller i Spania. Finner du billigere, dekkes differansen.

Søk hundrevis av rom og leiligheter til leie her

 

 

 

Tips når du skal leie bolig i Spania

1) Lei alltid gjennom seriøse tredjeparts nettsteder, fortrinnsvis med kundeservice som kan nåes i tilfelle problemer. Eksempler på slike sider er Tripadvisor, Airbnb eller Booking Homestays. Når du leier bolig gjennom disse sidene, betaler du til en tredjepart som kan holde tilbake betaling til eier om ikke alt er som det skal.

2) Les tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Velg eiendommer som har mer enn 10 positive tilbakemeldinger - jo flere jo bedre.

3) Aldri overfør penger direkte til huseiers konto, bruk tredjeparts betalingsløsninger, ref punkt 1

4) Sjekk alltid hvilken hastighet det er på internett om du er avhenging av det. Selv om det står at det er internett, er ikke kvaliteten alltid så god og stabil som vi er vant til i Norge.