Billig overnatting i Bergen

Feriehus - leiligheter - alternativer til hoteller

 

Billig overnatting i Bergen

På jakt etter billig overnatting i Bergen? Her finner du de beste alternativene til dyre hoteller og moteller. Via sidene under kan du leie leiligheter eller feriehus enten du trenger overnatting i Bergen bare for noen dager eller om du trenger bosted for lengre perioder (korttidsleie).

Både leilighetene og husene til leie er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, WIFI, oppvaskmaskin, vaskemaskin og alt du måtte trenge for en behagelig overnatting i Bergen for kortere eller lengre perioder. Å leie en leilighet eller et hus blir i de aller fleste tilfeller billigere enn å leie hotellrom, særlig om man er en familie eller en gruppe som ønsker å bo sammen. Via linkene under kan du også leie direkte fra private, noe som som regel er billigere enn å leie hotelrom.

Du kan også leie billigere rom direkte fra private.

 

Leter du etter billig overnatting i Bergen? Her er de beste sidene:

 

Airbnb overnatting Bergen - the alternative to Hotels

Airbnb har fått millioner av brukere verden over og er et konsept hvor private kan leie ut sine einedommer til reisende på kortere eller lengre basis. Her finner du et bredt utvalg og leiligheter, rom og hus og andre muligheter for overnatting i Bergen og de fleste andre byer i verden. Slik blir du medlem av Airbnb

 

 

Hotelscombined Bergen

Prisgaranti på overnatting i Bergen - her finner du flest hoteller, men også leiligheter, hytter og feriehus. Hotelscombined crawler igjennom alle de store hotellnettstedene som f.eks hotels.com, booking.com, expedia, trivago og hundrevis av flere overnattingsnettstder og returenerer alltid laveste prisen slik at du slipper å søke mange steder. Søk og finn billigste alternativ ved hjelp av få klikk

 

 

Flipkey Bergen overnatting -  feriehus, leiligheter og hytter

Feriehus, leiligheter og andre overnattingsalternativer i Bergen og omegn. Her kan man finne feriehus, leiligheter og hytter til leie i de fleste byer i Norge og verden. Foreløpig ikke det helt store utvalget i Bergen, men det blir stadig lagt til nye eiendommer. Søk her for å finne beste alternativ (side på engelsk)

 

 

Feriehus i Bergen – Wimdu overnatting og korttidsleie

50% billigere enn hotell – mer komfortabelt. Her kan du finne feriehus, hytter og overnatting i de fleste byer i Norge og verden. Også på denne siden er det foreløpig et begrenset utvalg av overnattingsmuligheter i Bergen, men flere eiendommer blir stadig lagt til.