Billige rom til leie i Oslo

Korttidsleie - ferie - weekendopphold - månedsleie

 

Vi har og formidler flere rimelige rom til leie i Oslo sentrum. Perfekt for deg som trenger et midlertidig sted å bo, for noen netter, noen uker, eller på månedsbasis. Alle rom er i høy standard leiligheter med god isolasjon, WIFI, varmekabler på bad og meget sentral beliggenhet med butikker, cafeer og resturanter i umiddelbar nærhet. Prisene under er oppgitt per døgn, men om du ønsker å leie for lengre perioder gir vi gode rabatter og du kan be om pristilbud her

Vi har ofte begrenset kapasitet, derfor linker vi i oversikten under også til andre billige overnattingsalternativer og rom til leie i Oslo.

Se også: Billige leiligheter til leie i Oslo

 

Billig rom til leie i OsloStilig rom til leie nær Bjørvika / Oslo sentrum

Stilig innredet rom sentralt i Oslo til leie. Raskt WIFI, oppredde senger, utsikt.

Se flere bilder og få mer info på vår nye nettside Oslo korttidsleie

Antall personer: Maks 3

Periode: Korttidsleie, ukesleie, døgnleie / overnatting

 

Billig privat overnatting i OsloAirbnb overnatting og rom til leie Oslo - "the alternative to hotels"

Vidt spekter av rom til leie i alle deler av Oslo. Her formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Slik finner du bosted via Airbnb

 

 

 

Rom til leie overnatting i OsloBillig rom til leie nær Oslo sentralstasjon - korttidsleie

Perfekt for gjennomreisende. Komfortabel dobbeltseng, eget kjøleskap, WIFI, delt bad. Se mer info og flere bilder av rommet på vår nye side: Oslo Korttidsleie

Antall personer: Maks 2

Periode: Korttidsleie

 

Hotelscombined 

Ny søkemotor som kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Prisgaranti på hotellrom, finner du samme hotellrom billigere et annet sted dekkes differansen.

Søk etter billigste hotellrom i Oslo her.

 

 

Roomorama rom til leie Oslo

Lignende side som Airbnb Oslo. Vidt spekter av rom til leie i alle deler av Oslo. Her formidles rom i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Se oversikt over rom til leie her.

 

Hostelbookers - rom til leie i Oslo

Hostelbookers gir oversikt over alle hosteller, vandrerhjem og billigere alternativer til overnatting i Oslo. 

Søk etter hosteller i Oslo her.