Sammenlign priser på

overnatting og korttidsleie

 

Overnatting og hoteller kan være dyre, så det kan være verdt å ta seg bryet med å sjekke flere steder og sammenligne priser før man booker. Selv om de fleste hotellnettsteder hevder at de gir deg de beste prisene er ikke det alltid tilfelle, det kan være lurt å sjekke selv. Derfor skriver vi litt om ulike sammenligningstjenester for overnatting, leiligheter og hotellrom:

 

Få beste pris fra alle de store hotellnettstedene med bare ett søk:

 

Den ser kanskje ut som en ordinær hotellsøkemotor.

Men det er det ikke...

Med tjenesten Hotelscombined kan du få priser fra alle de store hotellnettstedene med bare ett søk. Du velger dato, sted og antall personer og tjenesten søker gjennom hundrevis av hotellnettsteder, inkludert alle de største aktørene som booking.com, hotels.com, trivago, expedia og mange mange flere. Du kan så velge den beste prisen på overnattingen du ønsker. Slik får du alltid garantert laveste pris.

Prøv tjenesten her.

 

Alternativer til hotell - lei direkte fra private

Synes du likevel hotell blir for dyrt kan du prøve en alternativ og ofte billigere form for overnatting. Mange har fått øynene opp for å leie direkte fra private, noe som ofte er både mye billigere og hyggelige enn hotell, og tjenester som Airbnb, Roomorama og Flipkey har fått millioner av brukere over hele verden. Også her kan det lønne seg å søke på flere sider og sammenligne ulike alternativer før man bestemmer seg. Her er de mest kjente sidene som formidler privat overnatting:

Airbnb - en enormt populær tjeneste som har fått millioner av brukere over hele verden. Slik blir du medlem av Airbnb

Flipkey - lignende tjeneste som Airbnb som drives av den verdenskjente reiseoperatøren Tripadvisor. 

Roomorama - her har de mest private leiligheter, men du kan også finne rom. 

 

Sammenlign pris både på hotell og privat overnatting

Privat overnatting er ofte billigere, men ikke alltid.  Så hvis du er ute etter den laveste prisen kan det være lurt å sammenligne pris BÅDE på hoteller og på privat overnatting i den byen du skal til. Over finner du linkene du trenger for å sammenligne og finne den beste prisen på overnatting. Lykke til :=)