Gratis annonsering av din bolig

For utleiere av leiligher, rom, feriehus eller hytter

 

Tjen gode penger på plass du ikke bruker - garantert eksponering for din bolig.

Har du et hus, en leilighet eller et rom du ønsker å leie ut for kortere eller lengre perioder? Eller kanskje du skal skal ut å reise og ønsker å tjene litt ekstra penger mens du er på ferie? Her kan du annonsere og leie ut eiendommene dine helt gratis.

Alle som har et rom, en leilighet, et hus eller en hytte de ikke bruker kan leie ut på korttidsbasis og tjene gode penger. Det er enkelt og gratis å komme i gang både for bedrifter og private utleiere. Og du trenger ikke være profesjonell, bare i Oslo er det over 1500 personer som tjener gode penger på å leie ut gjesterommet. Les mer under.

Hva kan du leie ut?

 • Gjesterom / hybler
 • Leiligheter
 • Hytter
 • Feriehus
 • Din egen bolig om du er bortreist i perioder
 • Husbåter / sykler

Nettsider hvor du kan annonsere boligen din / rommene dine gratis: 

 

Flipkey by Tripadvisor - nå 260 millioner brukere!

Flipkey drives av verdenskjente Tripadvisor, et av de største reisenettstedene i verden. Ved å annonsere på Flipkey kan man nå over 260 millioner brukere. Det er få annonser i Norge enda, så her ikke konkurransen så tøff enda - og det er helt gratis og uforpliktene å opprette en konto. Både private og bedrifter kan opprette en gratis konto. Hvis du bare er nysgjerrig, kan du også få mange tips for utleiere ved å opprette en gratis konto.

 

 
 
 

Airbnb -  tjen penger på gjesterommet

Airbnb har eksplodert i i populæritet og har flere millioner brukere over hele verden, så på denne siden får du garantert leid ut boligen din. Det er allerede over 1000 privatpersoner som annonserer bare i Oslo. Det er enkelt og gratis å annonsere boliger på Airbnb, og også helt uforpliktende. Airbnb tar ansvar for markedsføring, betaling og til og med forsikring.

Slik annonserer du boligen din via Airbnb

Du kan også finne billig overnattig via Airbnb, ofte mye billigere enn hotell. 

 

 

Booking.com

PBooking.com er et et av verdens største nettsteder for å finne overnatting. Mange forbinder Booking.com først og fremst med hoteller, men Booking har også en egen Homestay seksjon hvor private kan annonsere sine eiendommer, hus og leiligheter til leie. Det er også gratis å opprette en annonse

Her kan du lese mer om annonsering på Booking.com

 

 

Hotelscombined

De som har flere objekter å leie ut, kan lage en gratis annonse på Hotelscombined, en søkemotor som alltid gir de beste tilbudene på overnatting.

Prøv selv her

 

 

 

 

Hvorfor leie ut på korttidsbasis? 

Ved å leie ut på korttidsbasis kan du tjene titusener av ekstra kroner per måned og oppnå langt høyere pris enn å utleie på lengre basis. De fleste utleiere tjener fra 7000 og opp til 20 000 kroner på utleie av et enkelt rom, og for leiligheter og hus kan man få langt høyere pris enn markedspris. Det er trygt, gratis og uforpliktende. 

Les mer om hvordan du kan tjene penger på Korttidsleie

Her gir vi tips og råd i forbindelse med å leie ut på korttidsbasis og vi linker også til nettsteder hvor du kan annonsere boligen din helt gratis. De fleste av sidene vi linker til nedenfor tar seg av både gratis annonsering og markedsføring av din bolig, innkreving av leie av gjestene, og noen av de tilbyr til og med forskring.

 

Fordeler med å leie ut på korttidsbasis:

 • - Du kan oppnå langt høyere leieinntekter enn vanlig markedsleie
 • - Du står fritt til å leie ut når du vil
 • - Du kan leie ut en hel leilighet / et helt hus, eller separate rom / hybeler.
 • - Du kan leie ut for en begrenset periode, mens du er på ferie, lang reise, etc
 • - Du kan også annonsere for utleie på lengre basis (3 måneder eller lengre)
 • - Det koster ingenting å opprette en annonse og du er ikke forpliktet til å leie ut før du skriver kontrakt med leietaker. 

 

Lurer du på noe angående utleie?

Ta kontakt via vårt kontaktskjema, og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.