Gratis annonsering for utleiere

leiligheter - rom - feriehus - hytter - rorbuer

Vi har som mål å bli den største portalen for utleiere på korttidsbasis (overnatting + korttidsleie) i Norge. Utleiere av rom, leiligheter, hytter, feriehus og rorbuer kan annonsere helt gratis på våre sider. Fyll ut kontaktskjema under og vi kommer tilbake til deg for en bekreftelse innen kort tid, eller les mer under:

 

Om gratis annonsering på korttidsleie.no:

Vi har som mål å bli den største portalen for utleiere på korttidsbasis i Norge. Per i dag har vårt nettverk av sider mer enn 10 000 besøkende per måned. Det er gratis å legge inn rubrikkannonse hos oss. I tillegg tilbyr vi følgende tjenester:

 

GRATIS: Rubrikkannonse med tekst (inntil 200 ord) og bilde + passiv lenke og kontaktinformasjon.

Kr 20 per måned: Rubrikkannonse med tekst (inntil 200 ord) og bilde + aktiv lenke til dine nettsider + oversetting til engelsk

Kr 50 per måned: Helside med tekst, bilder og aktive lenker, skreddersydd og søkemotoroptimalisert nettside + oversetting til engelsk, tysk og spansk

Andre tjenester: Vi hjelper også utleiebedrifter med online markedsføring, webutvikling, søkemotoroptimalisering og bygging av nettsteder. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Kontakt oss angående annonsering her

 

Andre nettsteder hvor utleiere kan annonsere gratis:


Flipkey by Tripadvisor - nå 260 millioner brukere!

Flipkey drives av verdenskjente Tripadvisor, et av de største reisenettstedene i verden. Ved å annonsere på Flipkey kan man nå over 260 millioner brukere. Det er få annonser i Norge enda, så her ikke konkurransen så tøff enda ;)

Det er gratis og enkelt å opprette en annonse her (informasjon på engelsk)

 

 

Booking.com Homestays

Booking.com er et et av verdens største nettsteder for å finne overnatting. Mange forbinder Booking.com først og fremst med hoteller, men Booking har også en egen Homestay seksjon hvor private kan annonsere sine eiendommer, hus og leiligheter til leie. Det er også gratis å opprette en annonse

Her kan du lese mer om annonsering på Booking.com Homestays. 

 

 

Airbnb - tjen penger på gjesterommet

Airbnb har eksploderti i populæritet og har flere millioner brukere over hele verden, så på denne siden får du garantert leid ut boligen din. På denne siden er det mest private som annonserer, men det finnes også endel små utleiefirmaer. Det er enkelt og gratis å annonsere boliger på Airbnb, og også helt uforpliktende. Airbnb tar ansvar for markedsføring, betaling og til og med forsikring.

Slik annonserer du boligen din via Airbnb

Du kan også finne billig overnattig via Airbnb, ofte mye billigere enn hotell. 

 

 

Hotelscombined

De som har flere objekter å leie ut, kan lage en gratis annonse på Hotelscombined, en søkemotor som alltid gir de beste tilbudene på overnatting.

Prøv selv her

 

 

 

 

Andre nyttige lenker for utleiere:

Utleiebloggen: Nyttige tips for deg som vurderer å leie ut på korttidsbasis

Red Apple apartments: Bredt spekter av leiligheter til leie - gratis for utleiere å annonsere

Norgesannonser: Gratis annonsering

Tripadvisor: Reisende kan søke blandt 240 000 leiligheter og utleiere kan annonsere ferieboligen gratis

 

Fyll ut kontaktskjema under, og vi vil komme tilbake til

deg så rask som mulig, normalt innen 24 timer. 


Navn:

*

E-post:

*

Annonsetekst (maks 250 tegn) eller kommentar:

*
Bekreftelse:
Fyll inn bokstavene i bildet til høyre i boksen under bildet.

*
   

 

 

 

Stikkord:

gratis annonsering korttidsleie, gratis annonsering leilighet, gratis annonsering feriebolig, gratis annonsering rom til leie, gratis annonsering leilighet til leie, gratis annonsering for utleiere