Hytter til leie over hele Norge

Døgnleie - ukesleie - korttidsleie

 

Norske utleiehytter

Bredt utvalg av hytter og feriehus til leie over hele landet. Døgnpris fra et par hundrelapper og oppover. Her finner du både fjellhytter, sjøhytter, campinghytter og feriehus til leie. 

Søk blant hundrevis a hytter og ferieboliger over hele Norge her: Norske hytter og ferieboliger

 

Send oss en forespørsel angående leie av hytte

Her finner du et bredt utvalg av både fjellhytter og fjordhytter, samt hus og ferieboliger til leie over hele Norge. Du finner både hytter på fjellet, ved fjordene og i de mest populære skiområdene. Med et enkelt søk kan du spesifisere område, hvilken pris du er villig til å betale og hvilke fasiliteter du ønsker. 

Send oss en uforpliktende forespørsel her

 

Flipkey hytter til leie

Hytter til leie over hele Norge og også resten av Europa. Her finner du også feriehus og ferieboliger til leie, både leiligheter, hus og rom. Gjør et enkelt søk for din destinasjon og se det gode utvalget.

 

Ting å tenke på før du leier hytte:

1) Er hytta nær en matbutikk? Selv om de fleste har pakket opp bilen med det nødvendigste før de drar på fjellet eller til vannet er det lett å glemme essensielle ting som nok dopapir eller tannkrem. Da kan det være greit at hytta ikke er lokalisert 5 mil unna nærmeste kolonial.

2) Kan utleier av hytta raskt nåes ved problemer? Det samme som over gjelder. Selv om de fleste kanskje ikke ønsker at utleier bor rett over veien, kan det likevel være praktisk at utleier kan nåes innen kort tid i tilfelle problemer.

3) Må man betale deposit? I tilfelle hvor mye og hvordan tilbakebetales dette? Det beste er å skrive leiekontrakt, selv ved korte leieforhold, eller å leie via en nøytral tredjepart. Dette gir trygghet for begge parter. Her er noen linker til sider hvor man kan leie hytter av private, mens kontrakt, betaling, forsikringer og tvister ordnes av en tredjepart:

Se også : Alt du trenger å vite om hytteutleie Norge

4) Er sengetøy og hånduker inkludert? Noen hytter er fullt utstyrte med sengetøy, håndduker og kjøkkenutstyr, mens andre hytter til leie kan være temmelig spartansk innredet. Om ikke det er opplyst i annonsen hva som er inkludert i leie, ta kontakt med utleier på forhånd slik at du vet hva du må ta med deg og ikke.

 

 

Stikkord: hytteutleie, fjellhytter, hytter til leie, billige hytter, budsjetthytter, campinghytter