Leie privat rom / leilighet / hus ? 

Billigere enn hotell   -   mye mer komfortabelt

 

         

 

Er du lei av dyre og upersonlige hoteller? Synes du at standarden på hosteller og moteller er for enkel? Neste gang du skal reise, hvorfor ikke leie et privat rom eller leilighet? Du kan til og med leie både hytte, campingvogn, båt eller sykkel

Fordeler med å leie en privat leilighet:

- Å leie en privat leilighet er som regel mye billigere enn å leie hotellrom
- Flere kan bo sammen i samme leilighet, fint for familier eller vennegjenger
- Tilgang til fullt utstyrt kjøkken
- WIFI og TV uten ekstra kostnad

Fordeler med å leie et privat rom:

- Langt billigere enn hotelrom
- Din vert vil være tilgjengelig for å fortelle deg om området etc
- En kjekk måte å møte nye mennesker på, samtidig som du har ditt eget private rom

 

Følgende sider formidler privat overnatting i Oslo:

Airbnb: Via Airbnb kan du leie hus, leiligheter og rom direkte fra privatpersoner. Man kan også tjene gode penger på å leie ut rom eller boliger man har til overs. Airbnb har siden oppstarten vokst lynraskt og har i dag flere millioner brukere på verdensbasis. Slik kan du bli medlem av Airbnb.

Roomorama: Dette er et lignende konsept som Airbnb. Leier man via Roomorama kan man også benytte seg av spesielle tilbud i de byene man leier. Det er enkelt å gratis å bli medlem.

Flipkey by Tripadvisor: Tripadvisor er en av verdens største reiselivssider og igjennom Flipkey formidler de også private ferieboliger i de fleste byer og land. Her kan du søke nydelige ferieboliger og lese mer (side på engelsk)

 

Vurderer du å leie privat? Da kan det være lurt å lese følgende: Tips for deg som ønsker å leie privat via Airbnb for første gang.

 

 

----------------------------------------

Stikkord: leie privat i oslo, privat overnatting i Oslo, leie av private i Oslo, overnatte hos private i Oslo, Oslo privat overnatting