Overnatting i Oslo for under 500 - lappen

Ja, det er mulig !

 

 

Overnatting i Oslo er dyrt og det er ikke uvanlig å betale mellom en til to tusenlapper for et hotellrom i Oslo sentrum. Vi tilbyr et billigere alternativ til reisende som ikke har budsjett til dyr overnatting. Vi har og formidler flere rom til under 500-lappen. 

Du kan selv spesifisere standard, men rommene har komfortable senger, trådlåst internett (WIFI) og noen rom har også tilgang til fullt utstyrt kjøkken. Vi har ingen skjulte kostnader og du betalinger ingenting ekstra for sengetøy og internettilgang med høy hastighet. 

Se våre rom til leie i Oslo sentrum her

Vi er et lite foretak som legger vekt på personlig service. Siden oppstart i 2011 har vi mottatt flere hundre fornøyde overnattingsgjester fra både Norge og hele verden. Våre billige rom og leiligheter er sentralt lokalt i Oslo sentrum bare 10 minutters gange fra sentralstasjonen (Oslo S) og hovedgaten Karl Johan.

Vi har ofte stor pågang, og hvis vi ikke har ledige rom eller leiligheter, formidler vi tilsvarende vi tilsvarende objekter, men alle rom og leiligheter vi anbefaler har god standard og lav pris. 

 

       

 

Klikk her for å se rimelige Oslo leiligheter til leie 

Klikk her for å se våre rom sentralt i Oslo