Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Fredrikstad og Sarpsborg korttidsleie

 

       

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information in English - click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Billig overnatting og korttidsleie i Fredrikstad og Sarpsborg 

Sarpsborg og Fredrikstad korttidsleie formidler leiligheter, hus og rom til leie for kortere perioder i Fredrikstad / Sarpsborg og nærområdene. Disse kan leies for kortere og lengre perioder, alt fra et par døgn, på ukesbasis og opptil 6 måneder.

 

Send oss en forespørsel angående korttidsleie her

eller les mer under

Se også: Tjen opptil 13500 per måned på korttidsleie

Dette er definitivt et billigere alternativ til hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har alt du trenger – du kan leie fullt utstyrt med kjøkken, ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert. Ved behov får du tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Hvis prisen er viktig, er det mulig å leie rimeligere alternativer, du kan få overnatting ned i et par hundrelapper! I perioder har vi begrenset kapasitet, av den grunn lenker vi også til andre billige overnattingsalternativer i Fredrikstad / Sarpsborg og omkringliggende områder:

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder? Her kan du annonsere boligen din gratis

 

Airbnb Fredrikstad og Sarpsborg - korttidsleie og overnatting

Her finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Fredrikstad / Sarpsborg og de fleste andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og du kan spesifisere hvilken pris du maks er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til.

Se hvordan du finner overnatting via Airbnb her

 

 

 

Korrtidsleie FredrikstadNyhet - tjen penger på korttidsleie 

Eier du et rom, en leilighet, et hus, campingvogn, båt, hytte eller annet?

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å tjene penger på utleie, men ikke vet helt hvordan du skal komme i gang? Se vår enkle guide om hvordan du kan tjene penger på korttidsleie eller prøv inntektskalulatoren for å se hvor mye du kan tjene:

Vi har lang erfaring med Airbnb utleie og hjelper gjerne. Prøv inntektskalkulatoren her for å se hvor mye du kan tjene.  

Les mer: https://oslo-korttidsleie-og-overnatting.webnode.com/news/slik-blir-du-medlem-av-airbnb/Se vår enkle guide om hvordan du kan tjene penger på korttidsleie eller prøv inntektskalulatoren for å se hvor mye du kan tjene

Prøv INNTEKTSKALKULATOREN her

 

 

 

Rom- og leilighetssøk - prissammenligning på overnatting

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Slik slipper du å søke mange steder for å finne overnatting. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks trivago.com, booking.com, expedia.com, hotels.com og mange flere. 

Søk etter rom eller leilighet her

 

 

 

 

Fant du ikke ikke noe via linkene over?

Send oss en epost via vårt kontaktskjema på vår nye nettsted og

vi skal gjøre vårt beste for å finne et sted tilpasset dine behov.

 

Hvorfor korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, det kan være at du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt
  •  Leie av feriebolig / overnatting

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer

Oslo Korttidsleie

Bergen Korttidsleie

Trondheim Korttidsleie

--------------------------------------------

 

Stikkord: Overnatting i Fredrikstad / Sarpsborg , korttidsleie i Fredrikstad / Sarpsborg , månedsleie i Fredrikstad / Sarpsborg , leiligheter og rom i Fredrikstad / Sarpsborg 

Disclaimer: We're affiliated with Airbnb and will earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price