Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Stavanger korttidsleie

.

.

Stavanger korttidsleie    Airbnb Stavanger

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information about Stavanger flats / rooms in English - click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Om Stavanger / Sandnes korttidsleie

Her linker vi til eiendommer, hus, leiligheter og rom til korttidsleie i Stavanger og Sandnes.  Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. Billigere enn hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan leie leiligheter med utstyrt kjøkken, du kan få ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert.

 

Send oss en forespørsel angående korttidsleie i Stavanger her

eller les mer under

 

Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Du kan også leie enklere alternativer om prisen er viktigst, og du kan få overnatting ned i et par hundrelapper! I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer i Stavanger, Sandnes og områdene rundt. 

 

Billige overnattingsmuligheter / korttidsleie i Stavanger: 

 

Stavanger Korttidsleie

Stavanger Korttidsleie formidler leiligheter og rom til leie for kortere og lengre perioder i Stavanger. Her finner du både leiligheter til korttidsleie, pendlerleiligheter, ferieleiligheter og døgnleie. 

Send en uforpliktende forespørsel via kontaktskjemaet på Stavanger Korttidsleie

 

 

 

 

Airbnb Stavanger - leie for kortere og lengre perioder

Vidt spekter av rom og leiligheter til leie på kortere og lengre basis. Her formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Via tjenesten kan du chatte direkte med huseierne som leier ut, og det er mulig å leie for både kortere og lengre perioder

Slik blir du medlem av Airbnb

 

 

 

Korttidsleie i Trondheim

Nyhet - tjen penger på korttidsleie 

Eier du et rom, en leilighet, et hus, campingvogn, båt, hytte eller annet?

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å tjene penger på utleie, men ikke vet helt hvordan du skal komme i gang? Se vår enkle guide om hvordan du kan tjene penger på korttidsleie eller prøv inntektskalulatoren for å se hvor mye du kan tjene:

Prøv INNTEKTSKALKULATOREN her

 

 

 

Rom- og leilighetssøk - prissammenligningstjeneste

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter i Stavanger og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både ferieboliger og hotellrom, hosteller og moteller. Du kan også velge å filtrere å se bare leililigheter og hus til leie.

Du får resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen. Sammenlign pris på leiligheter og rom i Stavanger her.

 

 

 

Booking.com privat overnatting stavangerBooking Homestays

Booking.com er et et av verdens største nettsteder for å finne overnatting. Mange forbinder Booking.com først og fremst med hoteller, men Booking har også en egen Homestay seksjon hvor private kan annonsere sine eiendommer, hus og leiligheter til leie. 

Søk etter privat overnatting på Booking Homestays her 

 

 

 

Wimdu

korttidsleie Stavanger- feriehus, leiligheter og rom

Mange nydelige eiendommer, ferieleiligheter og hus til leie i Stavanger og omegn. Her formidles rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye eiendommer blir stadig lagt til.

 

 

 

Hvorfor Stavanger korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

________________________________

*Disclaimer: We're affiliated with Airbnb and will earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price