Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Stavanger korttidsleie

    

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information about Stavanger flats / rooms in English - click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Om Stavanger / Sandnes korttidsleie

Her linker vi til eiendommer, hus, leiligheter og rom til leie på korttidsbasis i Stavanger og Sandnes.  Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. Billigere enn hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan leie leiligheter med utstyrt kjøkken, du kan få ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert. Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Du kan også leie enklere alternativer om prisen er viktigst, og du kan få overnatting ned i et par hundrelapper! I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer i Stavanger og korttidsleie andre steder i Norge.

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder?  Kontakt oss via skjemaet under eller les mer her: Websider hvor du kan annonsere boligen din gratis

 

Billige overnattingsmuligheter / korttidsleie i Stavanger: 

 

Flipkey leiligheter og rom i Stavanger

Leiligheter og rom til leie for kortere og lengre perioder i Oslo. Prisene er oppgitt per døgn, men om du trenger å leie for lengre perioder, kan du ta direkte kontakt med utleierne og be om et godt tilbud. Og det er lov å prute ;)  Søk etter leiligheter og rom til leie her (side på engelsk)

Har du selv en leilighet eller et ekstra rom til leie, kan du tjene gode penger på å leie ut via Flipkey, og det er gratis å opprette annonse. Her kan du opprette gratis annonse - helt uforpliktende (informasjon på engelsk)

 

 

 

Rom- og leilighetssøk - prissammenligningstjeneste

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter i Stavanger og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både ferieboliger og hotellrom, hosteller og moteller. Du kan også velge å filtrere å se bare leililigheter og hus til leie.

Du får resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen. Sammenlign pris på leiligheter og rom i Stavanger her.

 

 

Airbnb Stavanger - overnatting - "the alternative to hotels"

Vidt spekter av rom og leiligheter til leie på kortere og lengre basis. Her formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Slik finner du bosted via Airbnb

Har du et rom til overs kan du også tjene gode penger på å leie ut via Airbnb

 

 

Wimdu

korttidsleie Stavanger- feriehus, leiligheter og rom

Mange nydelige eiendommer, ferieleiligheter og hus til leie i Stavanger og omegn. Her formidles rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye eiendommer blir stadig lagt til.

Se oversikt over hus, rom og eiendommer til leie her.

 

Booking.com privat overnatting stavangerBooking Homestays

Booking.com er et et av verdens største nettsteder for å finne overnatting. Mange forbinder Booking.com først og fremst med hoteller, men Booking har også en egen Homestay seksjon hvor private kan annonsere sine eiendommer, hus og leiligheter til leie. 

Søk etter privat overnatting på Booking.com her 

 

 

 

Hvorfor Stavanger korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

Trenger du sted å bo? Ta kontakt via skjemaet under eller sjekk ut alternative bomuligheter her. 

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder?  Kontakt oss via skjemaet under eller les mer her: Websider hvor du kan annonsere boligen din gratis


Navn:

*

E-post:

*

Kommentar:

*

Bekreftelse:
Fyll inn bokstavene i bildet til høyre i boksen under bildet.


*

 

 

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer

i Oslo, BergenTromsøStavanger og resten av Norge

--------------------------------------------

 

Stikkord: Overnatting i Stavanger, korttidsleie i Stavanger, månedsleie i Stavanger, leiligheter og rom i Stavanger

Rom- og leilighetssøk - prissammenligningstjeneste

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter i Stavanger og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen. Sammenlign pris på leiligheter og rom i Stavanger her.