Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Bergen

korttidsleie og overnatting

    

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information in English - Click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Korttidsleie i Bergen

Her linker vi til eiendommer, hus, leiligheter og rom til leie på korttidsbasis i Bergen, se også billig overnatting i Bergen.  Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. Korttidsleie er billigere enn hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du kan leie med ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert.

 

Trenger du korttidsleie i Bergen?

Send en forespørsel via vårt kontaktskjema

eller les mer under

Se også: Tjen opptil 13500 per måned på korttidsleie

Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Du kan også leie enklere alternativer om det er prisen som teller. I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer og korttidsleie både i Bergen og andre steder i Norge.

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder?  Kontakt oss via skjemaet under eller les mer her: Gratis annonsering for utleiere

 

Billige alternativer til overnatting / korttidsleie i Bergen: 

 

Bergen Korttidsleie - utleieleiligheter i Bergen

Bergen Korttidsleie formidler en rekke utleieleiligheter i Bergen og området rundt. Alle leilighetene er fullt møblert med alt du trenger for et behagelig opphold. Også inkludert er raskt WIFI, strøm, sengetøy og håndduker. 

Send oss en forespørsel angående korttidsleie i Bergen

 

 

 
 
 

Bergen rom- og leilighetssøk - prissammenligning på overnatting og korttidsleie

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen.

Søk etter billigste rom / leilighet her.

 

 

Airbnb Bergen overnatting og korttidsleie

Vidt spekter av rom og leiligheter til leie. Airbnb Bergen formidler rom og leiligheter i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Slik blir du medlem av Airbnb

 

 

For utleiere

Leie ut i Bergen? Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder? I Bergen er det stor etterspørsel etter rom, ferieboliger leiligheter og hus for korttidsleie. 

Her kan utleiere annonsere boligen gratis

 

 

 

Trømsø hytter

Nyhet - tjen penger på korttidsleie 

Eier du et rom, en leilighet, et hus, campingvogn, båt, hytte eller annet?

Er du en av dem som synes det høres fristende ut å tjene penger på utleie, men ikke vet helt hvordan du skal komme i gang? Se vår enkle guide om hvordan du kan tjene penger på korttidsleie eller prøv inntektskalulatoren for å se hvor mye du kan tjene:

Vi har lang erfaring med Airbnb utleie og hjelper gjerne. Prøv inntektskalkulatoren her for å se hvor mye du kan tjene.  

Les mer: https://oslo-korttidsleie-og-overnatting.webnode.com/news/slik-blir-du-medlem-av-airbnb/Se vår enkle guide om hvordan du kan tjene penger på korttidsleie eller prøv inntektskalulatoren for å se hvor mye du kan tjene

Prøv INNTEKTSKALKULATOREN her

 

 
 
 
 

Hvorfor Bergen korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

Les også: Billig overnatting i Bergen? Feriehus - hytter - leiligheter

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer

Trondheim, OsloTromsøStavanger og resten av Norge

--------------------------------------------

 

Stikkord: Overnatting i Bergen, korttidsleie i Bergen, månedsleie i Bergen, leiligheter og rom i Bergen

*Disclaimer: We're affiliated with Airbnb and will earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price.