Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Bergen

korttidsleie og overnatting

    

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information in English - click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Om Bergen korttidsleie og korttidsleie

Her linker vi til eiendommer, hus, leiligheter og rom til leie på korttidsbasis i Bergen, se også billig overnatting i Bergen.  Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. Korttidsleie er billigere enn hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du kan leie med ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert.

Trenger du korttidsleie i Bergen? Ta kontakt via vårt kontaktskjema eller les mer under. 

Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Du kan også leie enklere alternativer om det er prisen som teller. I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer og korttidsleie både i Bergen og andre steder i Norge.

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder?  Kontakt oss via skjemaet under eller les mer her: her kan du annonsere boligen din gratis

 

Billige alternativer til overnatting / korttidsleie i Bergen: 

 

Flipkey leiligheter og rom i Bergen

Leiligheter og rom til leie for kortere og lengre perioder i Bergen. Prisene er oppgitt per døgn, men om du trenger å leie for lengre perioder, kan du ta direkte kontakt med utleierne og be om et godt tilbud. Og det er lov å prute ;)  Søk etter leiligheter og rom til leie her

Har du selv en leilighet eller et ekstra rom til leie, kan du tjene gode penger på å leie ut via Flipkey, og det er gratis å opprette annonse. Her kan du opprette gratis annonse - helt uforpliktende (informasjon på engelsk)

 

 

Airbnb Bergen overnatting  - "the alternative to hotels"

Vidt spekter av rom og leiligheter til leie. Airbnb Bergen formidler rom og leiligheter i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Slik finner du bosted via Airbnb

 

 

 

Bergen rom- og leilighetssøk - prissammenligning på overnatting og korttidsleie

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen.

Søk etter billigste rom / leilighet her.

 

 

Wimdu Bergen korttidsleie - feriehus, leiligheter og rom

Vidt spekter av eiendommer til leie i Bergen og omegn. Her formidles rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye eiendommer blir stadig lagt til.

Se oversikt over hus, rom og eiendommer til leie her.

 

 

 

For utleiere

Leie ut i Trondheim? Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder? I Trondheim er det stor etterspørsel etter rom, ferieboliger leiligheter og hus for korttidsleie. Kontakt oss via kontaktskjemaet under eller les mer her: 

Her kan utleiere annonsere gratis

 

 

tromsø feriehusBergen feriehus og ferieboliger

Bredt spekter av feriehus og ferieboliger til leie både i Bergen, områdene rundt og andre steder i landet. Utleiere kan annonsere gratis.

Det er enkelt å søke og bestille her

For utleiere: Her kan du annonsere utleieboligen din helt gratis. 

 

Trømsø hytterBergen hytter til leie

Hytter og feriehus til leie i Bergen og omegn. Til korttidsleie, overnatting og ferie. 

 

 

 

 
 
 

Hvorfor Bergen korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

Les også: Billig overnatting i Bergen? Feriehus - hytter - leiligheter

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer

Trondheim, OsloTromsøStavanger og resten av Norge

--------------------------------------------

 
Kontaktskjema korttidsleie Bergen
 
Trenger du overnatting eller korttidsleie i Bergen?
Ta kontakt via skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 


  

Navn:

*

E-post:

*

Kommentar:

*

Bekreftelse:
Fyll inn bokstavene i bildet til høyre i boksen under bildet.


*

 

 

 

 

 

Stikkord: Overnatting i Bergen, korttidsleie i Bergen, månedsleie i Bergen, leiligheter og rom i Bergen