Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Drammen korttidsleie

--------------------------------------------------------------------------

Korttidsleie    -    midlertidig bosted    -   utleie av rom

feriebolig   -    overnatting i Drammen for under 500-lappen  -   utleie av leiligheter

---------------------------------------------------------------------------

    

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information in English - click here 

---------------------------------------------------------------------------------

Om Drammen korttidsleie

Leiligheter, hus og rom til leie for kortere perioder i Drammen og nærområdene. Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder. Dette er definitivt et billigere alternativ til hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har alt du trenger – du kan leie fullt utstyrt med  kjøkken, ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert. Ved behov får du tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien. Det er også muligheter for å leie enklere alternativer om prisen er viktigst, og du kan få overnatting ned i et par hundrelapper! I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer i Drammen og omkringliggende områder:

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder? Her kan du annonsere boligen din gratis

 

Airbnb overnatting og rom til leie - "the alternative to hotels"

Her finner du et vidt spekter av rom til leie, både i Drammen og andre steder. Det formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og du kan spesifisere hvilken pris du maks er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer og tettsteder i Norge og nye rom og leiligheter blir stadig lagt til.

Slik finner du bosted via Airbnb

 

 

 

Rom- og leilighetssøk - prissammenligningstjeneste overnatting

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Slik slipper du å søke mange steder for å finne overnatting. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. 

Søk etter billigste rom / leilighet her.

 

 

Wimdu korttidsleie Drammen - feriehus, leiligheter og rom

Eiendommer til leie i Drammen og omegn. Ofte fullbooket, men kan være verdt å sjekke ut. På denne siden finnes rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. 

Se oversikt over hus, rom og eiendommer til leie her.

 

 

Fant du ikke ikke noe via linkene over?

Send oss en epost via vårt kontaktskjema og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe. 

 

Hvorfor korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Passer også for forretningsreisende. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer

i Oslo, BergenTromsøStavanger og resten av Norge

--------------------------------------------

 

Stikkord: Overnatting i Drammen, korttidsleie i Drammen, månedsleie i Drammen, leiligheter og rom i Drammen til leie på ukesbases. Månedlig leie i Drammen. Ukeleie i Drammen