Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Billige leiligheter til leie i Oslo

 

Vi formidler også rom til leie i  BergenTrondheimStavanger og øvrige Norge

 

Vi har og formidler flere rimelige leiligheter til leie i Oslo sentrum. Perfekt for deg som trenger et midlertidig sted å bo, for noen netter, noen uker, eller på månedsbasis. Alle leiligheter har høy standard med god isolasjon, WIFI, varmekabler på bad og meget sentral beliggenhet med butikker, cafeer og resturanter i umiddelbar nærhet. Prisene under er oppgitt per døgn, men om du ønsker å leie for lengre perioder gir vi gode rabatter og du kan be om pristilbud her

Vi har ofte begrenset kapasitet, derfor linker vi i oversikten under også til andre nettsider hvor du kan finne rimelige leiligheter i Oslo. 

 

 

Flipkey leiligheter og rom i Oslo

Leiligheter og rom til leie for kortere og lengre perioder i Oslo. Prisene er oppgitt per døgn, men om du trenger å leie for lengre perioder, kan du ta direkte kontakt med utleierne og be om et godt tilbud. Og det er lov å prute ;)  Søk etter leiligheter og rom til leie her

Har du selv en leilighet eller et ekstra rom til leie, kan du tjene gode penger på å leie ut via Flipkey, og det er gratis å opprette annonse. Her kan du opprette gratis annonse - helt uforpliktende (informasjon på engelsk)

 

 

Leilighet til leie i OsloOslo korttidsleie - leiligheter og rom til leie

Rimelige leiligheter og rom til leie i Oslo sentrum. Billigere enn hotell - mer komfortabelt. Alle leiligheter er fullt møblerte og utstyrte med alt du trenger for et kortere opphold. Raskt WIFI og matbutikk, resturanter og butikker like i nærheten. Kort gangavstand til Oslo S og hovedgatene i Oslo.

Les mer og book leiligheter og rom på Oslo korttidsleie og overnatting.

 

 

 

Airbnb Oslo overnatting og rom til leie - "the alternative to hotels"

Vidt spekter av rom til leie i alle deler av Oslo. Gjennom Airbnb Oslo formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til. Er du utleier kan du legge til boligen din og tjene gode penger på å leie ut leiligheten eller gjesterommet.

Slik finner du bosted via Airbnb

 

 

Oslo central station apartmentsOslo Central station Apartments

Leiligheter til leie like ved Oslo S og hovedgatene i Oslo. Perfekt for kortere opphold i Oslo. 1 roms, 2 roms leiligheter samt rom til leie for rimelig penge.

Les mer på Oslo Central Station Apartments

 

 

 

Roomorama leiligheter Oslo

Lignende side som Airbnb Oslo. Vidt spekter av rom til leie i alle deler av Oslo. Her formidles rom i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Se oversikt over leiligheter til leie her.

 

 

Søkemotor for rom og leiligheter i Oslo  - prisgaranti

Ny søkemotor som kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Prisgaranti på hotellrom og leiligheter, finner du samme hotellrom billigere et annet sted dekkes differansen.

Søk etter billigste hotellrom og leiligheter i Oslo her.

 

 

facebook oslo overnattingBesøk Oslo Kortidsleie og overnatting på Facebook

For flere oppdaterte nyheter om rimelige leiligheter og overnatting i Oslo, besøk og lik oss på Facebook:

Besøk Oslo korttidsleie og overnatting på Facebook