Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Billigste overnatting i Oslo ?

 

Synes du hoteller i Oslo er dyre? Synes du moteller er upersonlige og enkle? 

Prøv en alternativ, billigere og annerledes måte å overnatte i Oslo på. 

 

 

Vi har og formidler moderne og koselige private rom og leiligeter i Oslo. Du kan finne rom for alle budsjetter og ønsker, og du finner garantert billigere overnatting enn på hoteller og hosteller i samme område. Uansett om du trenger overnatting i Oslo bare for en dag eller to eller for en lengre periode vil du kunne finne et rom eller en privat leilighet som passer for deg. 

Les også: Sammenlign priser på overnatting med bare ett søk

Vi har ofte begrenset kapasitet, derfor linker vi i oversikten under også til andre billige overnattingsalternativer i Oslo.

 

 

Airbnb overnatting og rom til leie Oslo - "the alternative to hotels"

Billigere enn hoteller og hosteller - mer komfortabelt. Vidt spekter av rom til leie i alle deler av Oslo. Her formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Priser fra: 200kr - 900kr

Slik finner du bosted via Airbnb

 

 

Prisgaranti på rom og leiligheter i Oslo

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat med bare ett søk. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen.

Søk etter billigste hotellrom i Oslo her. 

 

 

 

Flipkey Oslo by Tripadvisor

Tripadvisor er et av verdens ledende reisenettsteder med millionar av brukere verden over.

Her kan du sammenligne både feriehus, ferieleiligheter og hotellrom i Oslo og de fleste andre steder i verden og lese grundige tilbakemeldinger fra tidligere reisende.

Mens Flipkey by Tripadvisor har spesialisert seg på utleie av ferieleiligheter, rom og feirehus, lar Tripadvisor deg sammenligne hoteller med ferieleiligheter.

Her kan du enkelt sammenligne overnattingsalternativer i Oslo

 

 

 

Roomorama leiligheter Oslo

Lignende konsept som Airbnb, men har flere leiligheter i Oslo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til. Et godt og billig obernattingsalternativ til dyre hoteller.

Se oversikt over rom til leie her.

 

 

 

Billig rom til leie nær Oslo sentralstasjon

Perfekt for gjennomreisende. Komfortabel dobbeltseng, eget kjøleskap, WIFI, delt bad. Se mer info og flere bilder av rommet her

Antall personer: Maks 2

Periode: Korttidsleie

Pris: kr 480 per døgn (for lengre leieperioder, be om pristilbud her). 

 

 

Billigste overnatting i Oslo? Hostelbookers

Hostelbookers gir oversikt over alle hosteller, vandrerhjem og billigere alternativer til overnatting i Oslo. 

Søk etter hosteller i Oslo her.