Oslo       Bergen       Trondheim      Tromsø       Stavanger       Bodø      øvrige steder i Norge 

 

Velkommen til Kristiansand og Arendal korttidsleie

Kristiansand korttidsleie formidler et bredt spekter av utleieobjekter i Kristiansand, Arendal og områdene rundt. Kristiansand Korttidsleie formidler både hus, villaer, leiligheter, hybler og rom. Ønsker du å leie? Send oss melding via vårt kontaktskjema eller les mer under. 

    

 

---------------------------------------------------------------------------------

 For information in English - Norway Short Term Rentals 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Hvorfor korttidsleie?

Korttidsleie passer for deg som trenger et rimelig sted å bo i en begrenset tidsperiode, på ukesbasis, månedsbasis eller per døgn. Det passer enten du vil ta en hyggelig weekend og ønsker et rimeligere og mer komfortabelt alternativ til dyre hoteller, eller om du trenger et sted å bo midlertidig mens du ser etter et fast sted å bo. Også mange forretningsreisende bruker korttidsleie ved jobb utenfor hjemstedet. Vi har utleie til flere formål:

  •  Leie av feriebolig / overnatting
  •  Leie av bolig i jobbsammenheng / forretningsreiser / møtevirksomhet
  •  Midlertidig sted å bo under flytting 
  •  Midlertidig sted å bo i forbindelse med leilighetsjakt / hybeljakt

 

Om Kristiansand og Arendal korttidsleie

Her har vi samlet linker til eiendommer, hus, leiligheter og rom til leie på korttidsbasis i Kristiansand og områdene rundt.  Disse kan leies enten på dagsbasis, ukesbasis og opptil 6 måneder.

 

Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema

eller les mer under

 

Billigere enn hoteller og moteller i samme området, og mer komfortabelt fordi du har tilgang til alt du trenger – du kan lage mat i et fullt utstyrt kjøkken, du kan leie med ditt eget private bad og alle kostnader i forbindelse med TV, WIFI etc er inkludert.

Du har i de fleste tilfeller tilgang til vaskemaskin og kan vaske dine egne klær, og rent sengetøy og håndduker er inkludert i leien.

Du kan også leie enklere alternativer om det er prisen som teller. I perioder har vi begrenset kapasitet, derfor lenker vi også til sider med rom og leiligheter av tilsvarende standard, samt andre billige overnattingsalternativer i Kristiansand.

Trenger du sted å bo? Ta kontakt via kontaktskjemaet på vår nye nettsted, og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid. Ta også en kikk på linkene under, her finnes det mange gode muligheter for å leie rom og leiligheter for kortere eller lengre perioder. 

Er du utleier og vurderer å leie ut et rom eller hele boligen din for kortere eller lengre perioder? Vi hjelper deg med markedsføring og rådgivning - helt gratis. Send oss en melding via vårt kontaktskjema for utleie, og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.  

Andre billige overnattingsmuligheter / korttidsleie i Kristiansand og omegn: 

 

Kristiansand korttidsleieAirbnb Kristiansand - overnatting og korttidsleie

Vidt spekter av rom og leiligheter til leie. Her formidles rom i alle prisklasser, helt ned i et par hundrelapper per døgn, og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye rom blir stadig lagt til.

Slik blir du medlem av Airbnb *

Leie ut på Airbnb - slik kommer du i gang

 

 

 

Korttidsleie kristiansand

Rom- og leilighetssøk - prissammenligningstjeneste

Denne tjenesten lar deg sammenligne pris på rom og leiligheter og returnerer alltid billigste resultat. Denne søkemotoren omfatter både leiligheter og hotellrom, hosteller og moteller. Den kombinerer resultater fra alle de store hotellnettsidene som f.eks hotels.com, booking.com og expedia.com og mange flere. Har prisgaranti, finner du den samme overnattingsmuligheten billigere et annet sted, dekkes differansen.

Søk etter billigste rom / leilighet her.

 

 

Airbnb kristiansandBooking Homestays Kristiansand - feriehus, leiligheter og rom

Vidt spekter av eiendommer til leie i Kristiansand og omegn. Her formidles rom, leiligheter og hus i alle prisklasser og ved å gjøre et enkelt søk kan du spesifisere maks pris du er villig til å betale, hvilken standard og hvilket område du ønsker å bo. Her kan du også finne rom i de fleste større byer i Norge og nye eiendommer blir stadig lagt til.

Prøv Booking Homestays her

 

 

 

 

 

--------------------------------------------

Vi formidler også svært billige overnattingsalternativer følgende steder:

Korttidsleie i Bodø

Korttidsleie i Oslo

Korttidsleie i Tromsø

Korttidsleie i Bergen

Øvrige steder i landet

--------------------------------------------

 

Stikkord: Overnatting i Kristiansand, korttidsleie i Kristiansand, månedsleie i Kristiansand, leiligheter og rom i Kristiansand

*Disclaimer: We're affiliated with Airbnb and will earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price